PHi1618
Uw Adviseur en Begeleider in Totaaloplossingen
geluidoptimaliseren.jpg

Geluid optimalisatie

Geluid optimalisatie middels Quantummechanica.

 
uithoorn_geluid_optimalisatie_albat.jpg
 

Akoestiek

Dempende materialen zijn nodig om de hardheid uit het geluid te halen. Hierdoor lijkt het dat een ruimte niet meer galmt of resoneert, dit is echter niet waar!! De ruimte blijft geluid reflecteren (vooral via glas). 
AlBat technologie zorgt ervoor dat een ruimte geen geluid meer reflecteert en de materialen niet meer resoneren. Gevolg een rustigere woon omgeving waarin je elkaar beter verstaat. Aan het eind van de dag een heel groot verschil in vermoeidheid maar zeker het comfort.

De akoestiek in een ruimte is onvoorstelbaar belangrijk. Wanneer een gebouw een WELL-certificaat wil krijgen worden er eisen gesteld aan de resonantietijd van geluid. Met de producten van AlBat is dat volledig opgelost. De resonantie uit materialen verdwijnt waardoor de akoestiek hoorbaar verbeterd. Dat is om verschillende rede van groot belang, doordat de resonantie verdwijnt zijn er bijna geen trillingen meer in het lichaam aanwezig. Hierdoor wordt ook de verstaanbaarheid verbeterd. Iedereen kan zichzelf horen en zal daardoor zachter praten. Er komt een serenere rust in een ruimte waarin iedereen een langere en betere focus kan behouden met als gevolg betere prestaties. Het comfort wordt bovendien enorm verhoogd. Deze trillingen zijn te meten met goede geluid meetapparatuur.

 Gemakkelijk overal te plaatsen

Gemakkelijk overal te plaatsen

geprogrameerd Silica

stukje quantum techniek in huis of op je werk met een uitmuntende geluidsoptimalisatie

 Diverse Awards al gewonnen

Diverse Awards al gewonnen

niet voor niets de bekroning

geluidsbeleving van het hoogste niveau door vele beloond als de beste

 Geluid kan wel heel mooi zijn

Geluid kan wel heel mooi zijn

haalt direct de irritatie weg

irritatie van teveel geluiden in kakofonie is verleden tijd

 

Advies op Maat