PHi1618
Uw Adviseur en Begeleider in Totaaloplossingen
SunnyHeat.jpg

FiR Infrarood klik voor meer informatie of maak vrijblijvend een demo afspraak

iNfrarood verwarming van SunnyHeat is gegarandeerd het geavanceerde FiR infrarood verwarming. Dit warmtepaneel van SunnyHeat-Nederland.nl is voorloper in de duurzame techniek welke bovendien Co2 vrij is.

Infrarood voor scholen, kantoren & privé

 
Kantoor.JPG
 
 
 

F.i.R. Infrarood verwarming (gezond verwarmen)

Het FiR iNfrarode Warmtepaneel van SunnyHeat heeft een unieke werking met onder andere een  traploos modulerend systeem en een draadloze zender, iSTC genaamd (inteligent saving temperture controler)Met name u maar zeker ook de leveranciers van SunnyHeat-Nederland.nl & Warmtepaneel.nl zijn gediend bij een goed uitgebreid advies. Het is mede daarom ook mogelijk om een geheel vrijblijvend demonstratie bezoek aan te vragen op locatie. 

Omdat elke ruimte uniek is en zijn eigen warmtebereik nodig heeft, geven wij u graag gericht advies, tevens kunnen dan ook al u vragen beantwoord worden. Indien gewenst maken we ook foto's met een FLiR infrarood camera om nog meer inzicht te verkrijgen in de koude of warme omgeving welke met het blote oog niet zichtbaar is.

SunnyHeat Panelen van Crea Systems worden geleverd met 10  jaar garantie en hebben verreweg de hoogste afstraling temperatuur en technologie in huis.