PHi1618
Uw Adviseur en Begeleider in Totaaloplossingen
op wit dak.jpg

Zonnepanelen en Reflectie

Nader Bekeken

Dak Reflectie

Op het moment is het aanschaffen en (laten) installeren van een Zonne-energie systeem een enorm interessante investering
voor zowel organisaties als particulieren.

WP_20151012_005.jpg

Dit is met name het gevolg van een volwassen technologie en een sterke prijsdaling in de afgelopen jaren. Zelfs in Nederland zijn er nu al projecten die zonder subsidie een lagere productieprijs per kWh realiseren dan energiebronnen met fossiele grondstoffen.
Om de investering in zonne-energie nog aantrekkelijker te maken bestaat er voor elk type ondernemingsvorm, en op basis van het type netaansluiting,  wel een aantrekkelijke subsidie of stimuleringsregeling.

PHi1618.nl neemt alle stappen in het traject van een Zonne-energie systeem uit handen. Om te beginnen met het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie waarbij alle technische en financiële aspecten worden meegenomen.  Indien u bij een positieve uitkomst wilt doorgaan helpen wij u verder met het aanvragen van subsidie(s), financiering, realisatie en onderhoud.

U zult zien dat het zelf voorzien in (een deel van) de eigen energiebehoefte van uw organisatie ontzettend leuk is. Naast dat het als investering financieel zeer aantrekkelijk is maakt het zowel het bedrijf als geheel als de individuen bewuster van hun energieverbruik. En bovendien heeft de investering ook nog een positief effect op het milieu.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden zonnepanelen voor u of uw organisatie kunnen bieden.

Zonnepanelen-SDE

Route zonnepanelen energie

Hoe meer zelf gebruikmakend van de opgewekte energie hoe minder kosten qua verbruik en snellere terugverdientijd met een verhoogd comfort!!

Route 1

Diversiteit is er genoeg maar "slim" investeren hierin is een tweede!!
Laat u goed voorlichten en begeleiden want dan ziet de toekomst er zonnig uit!!

Zonnepaneel-doorzichtig

Ramen 2

Toekomstig gaan we veel verder dan alleen de daken...

Zonnepanelen-dakpannen

Dakpannen 3

Zelfs de vorm kan worden behouden indien gewenst...